World of warcraft 6.2

Mumble about Mumble

World of warcraft 6.2

Postby ttmk27 » Sun Aug 09, 2015 2:00 am

Does mumble overlay work with World of Warcraft 6.2?
ttmk27
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 09, 2015 1:57 am

Re: World of warcraft 6.2

Postby ttmk27 » Mon Aug 10, 2015 5:46 am

I just wanted to add after doing some research, i have a 64 bit o/s which is now windows 10. It seems the overlay does not work with 64 bit o/s unless its open gl, which i think is ancient history. Is there anything that can be done about this? I think the overlay should be able to work with anything there is out there? Is there just no development for it? Or some other issue where its just not possible?
ttmk27
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 09, 2015 1:57 am

Re: World of warcraft 6.2

Postby mkrautz » Sat Sep 19, 2015 12:08 pm

You should be able to use Mumble 1.3.x snapshots (available from mumble.info) to get the overlay to show in 64-bit Direct3D apps)...

Thanks
mkrautz
Team member
Team member
 
Posts: 200
Joined: Wed Sep 23, 2009 4:57 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron