Mouse lag and PTT not working after opening Mumble.

It crashed, it is bugged, ...

Mouse lag and PTT not working after opening Mumble.

Postby Sorek » Tue Apr 12, 2016 11:30 pm

I just recently built a new computer and have been having this issue since I first installed mumble.

When I open mumble my mouse sensitivity will slow down to a crawl and look a little bit laggy. This lasts a few seconds and then the pointer will kind of warp across another part of the screen.

Then after joining a server my PTT button will not work for about 30 seconds then all of a sudden it will start working again. Sometimes after using mumble for a couple hours the PTT will break again for no reason. closing and reopening does nothing it just seems to start working again on its own. (usually a minute or two later).

I have tried Windows 7 and 10 and I have used 3 different versions of mumble (old and new) and the problem still persists. tried running as admin.....nothing. I also noticed mumbles priority is set on High when I open it so I tried setting it to normal but again it did not help.

Here is a video I found on youtube of the same exact thing that happens to me when I open mumble.

https://www.youtube.com/watch?v=9KR699oYBQk

Hoping someone can help me cause this issue is driving me crazy.
Sorek
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 12, 2016 11:15 pm

Re: Mouse lag and PTT not working after opening Mumble.

Postby Sorek » Wed Apr 27, 2016 12:50 am

bump?
Sorek
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 12, 2016 11:15 pm


Return to Technical

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron