Problem (bug?) using authenticator.

Ice/DBus, Web-Interfaces, Management tools

Problem (bug?) using authenticator.

Postby t0t4l » Sun Jul 29, 2012 9:56 pm

Hello,

I'm using phpbb3 python auth. After I successfully log in with a proper user (and password) I can login from another client with any user (with or without password) but only for something like 10 seconds. After that the auth works until another successfull login.

Looking at logs I'm getting a weird error:

Code: Select all
2012-07-29 23:46:41,803 WARNING dispatch exception: Util.cpp:175: Ice::UnknownE$
unknown exception:
exceptions.ValueError: expected sequence value
identity: E93371C1-D0B2-4535-A39B-40DA0C336BDD
facet:
operation: authenticate
remote host: 127.0.0.1 remote port: 50743


Any ideas?
Thanks in advance.

EDIT: I'm on Ubuntu 12.04. On Debian I wasn't getting such a warning, so I don't really know...
t0t4l
 
Posts: 1
Joined: Sun Jul 29, 2012 9:52 pm

Re: Problem (bug?) using authenticator.

Postby kissaki » Sat Aug 04, 2012 10:16 am

As an explanation on why you can connect then:
When the authenticator fails it falls back to Mumbles auth.
If you connect as a user which does not exist in Mumbles DB but phpbb DB, you should not be logged in as registered then though. Are you?

As for the actual issue …
Sorry, no idea.
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1278
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm


Return to Scripting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests