No ini file to server

Feedback about snapshots

No ini file to server

Postby skidrow68 » Mon Dec 06, 2010 7:23 am

How do you configure the murmur server now?
skidrow68
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:20 pm

Re: No ini file to server

Postby rawnar » Mon Dec 06, 2010 8:31 am

The server is still initially set-up by the use of an ini file.

Could you provide the OS and the which snapshot version of murmur you are talking about.
Computer specs: AMD FX-8320, 8GB DDR3-SDRAM, AMD Radeon HD 7950, Asus Xonar D1, Windows 7 Ultimate 64bit/Debian Jessie AMD64.
rawnar
 
Posts: 243
Joined: Tue Mar 09, 2010 8:54 am
Location: Borne, the Netherlands

Re: No ini file to server

Postby skidrow68 » Mon Dec 06, 2010 9:36 am

The newest the RC 1.2.3-rc1-4-gbe7ad39 (1.2.3 Developer Snapshot) and windows xp pro

Toth now when RC come that i would change the server to 1.2.3 so i simpe installed it over the old one but there were no murmur.ini file so i tried copy my old but that didnt help, still cod not conect to the server or even right click the icon so i cod se the log.

Maybe i do a new try this weekend when i have more time, now i was like wtf.. install 1.2.2 and check, yes it works :)
skidrow68
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:20 pm

Re: No ini file to server

Postby kissaki » Mon Dec 06, 2010 10:21 am

Installed over the old one but had to copy the ini over?
That doesn’t make sense.
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1249
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm

Re: No ini file to server

Postby skidrow68 » Mon Dec 06, 2010 6:50 pm

Sry i know am bad at explaning and doing it in english makes it even harder, when i installed the RC there were no murmur.ini file at all in then mumble map so i copyed my backup ini file there but it didnt help.
skidrow68
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:20 pm

Re: No ini file to server

Postby kissaki » Mon Dec 06, 2010 9:05 pm

The installer does include the Murmur.ini file, and also was extracted for me.
Did you install it to a new folder? Did you also select to install Murmur?
Try to install again to a new folder and see if it does extract.
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1249
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm

Re: No ini file to server

Postby skidrow68 » Mon Dec 06, 2010 11:12 pm

As i wrote will try again this weekend when i have more then 20min.

Se on this computer i have the new murmer.ini file, 1 question there, if it say #autobanAttempts = 10 do that meen it is used so it have to be # autobanAttempts = 10 to be ignored? or is it ignored as long as it start with # no mater if its text direct or space?
skidrow68
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:20 pm

Re: No ini file to server

Postby kissaki » Mon Dec 06, 2010 11:20 pm

everything after a # is ignored
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1249
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm

Re: No ini file to server

Postby skidrow68 » Sun Dec 12, 2010 11:06 am

Tried again today but no luck :(

Installed the newest version in a own dir and then it started and i cod fix the ini file as i wanted, but when i install it over the old server so i have all info for regsitred users and so it hangs so oyu cant check log or anything, what i saw is that my murmur.log and murmur.sqlite are pretty big, log 670MB sqlite 424MB so maybe its them that stop it from starting.
skidrow68
 
Posts: 22
Joined: Tue Jul 06, 2010 2:20 pm

Re: No ini file to server

Postby kissaki » Sun Dec 12, 2010 3:20 pm

As the new install worked,
try replacing your .ini.
If that still works,
try replacing your sqlite.
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1249
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm

Next

Return to Snapshots

Who is online

Users browsing this forum: StarzSpirit and 1 guest