Search found 11 matches

by slyvester
26 Mar 2016, 11:22
Forum: General
Topic: Mumble Stable PPA for Ubuntu is 3 versions behind.
Replies: 2
Views: 3466

Re: Mumble Stable PPA for Ubuntu is 3 versions behind.

yeah I would like this updated too, I don't know whats going on.
by slyvester
01 Jan 2016, 18:17
Forum: Technical
Topic: No sound output
Replies: 5
Views: 2881

Re: No sound output

maybe what you are experiencing is related to this
https://github.com/mumble-voip/mumble/issues/2007
by slyvester
23 Dec 2015, 02:08
Forum: Usage
Topic: server update
Replies: 3
Views: 5055

Re: server update

I usually give mine a command to update mine, but you are running weezy and I'm running Ubuntu. I don't know which one you are suppose to add, but here is the steps to update server on Ubuntu via command line. Hopefully this helps you. sudo add-apt-repository ppa:mumble/release <------ do this only ...
by slyvester
23 Dec 2015, 01:57
Forum: Technical
Topic: People in my mumble sound like robots?
Replies: 1
Views: 1364

Re: People in my mumble sound like robots?

Are you experiencing robotic or distorted voice in mumble? 1. Open Mumble 2. Open the Mumble Configuration Menu At the top of the Mumble program click the "Configure" option then click "Settings". 3. Set Advanced Mode At the bottom left of the program select the "Advanced" option. 4. Change the Comp...
by slyvester
16 Dec 2015, 10:44
Forum: Technical
Topic: No sound output
Replies: 5
Views: 2881

Re: No sound output

you need to add ppa via launchpad to the server. Open in console via putty and use these steps that are below: Step 1: sudo add-apt-repository ppa:mumble/release Your system will now fetch the PPA's key. This enables your Ubuntu system to verify that the packages in the PPA have not been interfered ...
by slyvester
15 Dec 2015, 02:54
Forum: Technical
Topic: OS X server connection issues
Replies: 3
Views: 1813

Re: OS X server connection issues

why not use the certificate wizard?
by slyvester
12 Dec 2015, 20:32
Forum: Technical
Topic: Murmur - CentOS 7 - Issues
Replies: 1
Views: 1140

Re: Murmur - CentOS 7 - Issues

please elaborate on what version you are using and if all possible can you post any error logs so we can see whats happening.
by slyvester
12 Dec 2015, 20:27
Forum: Technical
Topic: No sound output
Replies: 5
Views: 2881

Re: No sound output

I would recommend you update your mumble asap! I have found that this does the same thing if you are running a newer version of mumble on the server and the client is out of date.
by slyvester
08 Dec 2015, 03:31
Forum: Technical
Topic: Unable to load mumble
Replies: 4
Views: 2030

Re: Unable to load mumble

I'm not sure what it was, but i tried to start it again and it seems to be working. I have since then restarted my computer and it fixed the issue.
by slyvester
07 Dec 2015, 23:05
Forum: Technical
Topic: Unable to load mumble
Replies: 4
Views: 2030

Re: Unable to load mumble

I know the file is there and have clicked directly on it in the folder, ran as administrator and the same error message appears both times. I will post a screenshot when I get home. I'm also going to test this on virtualbox and see if there is something interfering with it on my computer.