Official Mumble VoIP Forums

Topics
Super Simple Server Status
Last post by FireTime « Fri Aug 12, 2016 1:12 am
Posted in Scripting
Help with ruby callbacks (Ice & Murmur)
Last post by Nyma « Wed Aug 10, 2016 10:52 pm
Posted in Usage
Unable to bind anything to side mouse buttons
Prevent Mumble from beeing detecet as com app Win10?
Last post by deltree « Sun Aug 07, 2016 2:02 am
Posted in Technical
Mumble disables mouse side buttons
Last post by ossrum « Sat Jul 23, 2016 3:56 pm
Posted in Technical
Can't connect to any server (with rooter)
Last post by Kaposky « Tue Jul 05, 2016 12:52 am
Posted in Technical
Only One Person Can Hear Me?
Last post by Kraftec « Wed Jun 29, 2016 2:03 pm
Posted in Technical
Windows 10 Information Pane Blank
Last post by caerulius « Fri Jun 17, 2016 4:42 pm
Posted in Technical
mice whos talking script?
Last post by hamie « Tue Jun 14, 2016 12:53 am
Posted in Scripting
Mumble Crashes when connecting to server
Last post by Anima « Wed Jun 08, 2016 1:16 am
Posted in Technical
Error with install
Last post by barteq747 « Tue May 31, 2016 9:29 pm
Posted in Technical
Mumble breaks sound driver
Last post by PadainFain « Mon May 30, 2016 10:09 am
Posted in Technical
ppa for Raspberry Pi
Last post by Nova2k « Fri May 20, 2016 6:07 pm
Posted in Usage
Hearing crazy echo from others except room creator...
Last post by lknight « Mon May 16, 2016 12:15 am
Posted in Technical
Mumble 1.2.11
Last post by psampaio78 « Sun May 08, 2016 2:59 pm
Posted in Technical
Public Server List
Last post by chicco404 « Thu May 05, 2016 9:40 pm
Posted in Technical
Irregular disconnection
Last post by Deklane « Thu May 05, 2016 11:07 am
Posted in Technical
link lost bug please hlp
Last post by peakshot « Sat Apr 30, 2016 9:37 pm
Posted in Technical
Starting up mumble causes mouse lag and disconnection of mic
Can't even configure as SuperUser
Last post by fullphaser « Sun Apr 24, 2016 4:22 am
Posted in Technical
Mumble Crashes When Stopping FLAC Recording
Last post by ShanDog « Thu Apr 21, 2016 9:49 am
Posted in Technical
Running Murmur on Rpi2 with CentOS7?
Last post by Coxis « Tue Apr 12, 2016 4:52 am
Posted in Technical
Mumble not joining to most servers.
Last post by ParvoB19 « Wed Apr 06, 2016 1:31 pm
Posted in Technical
Mumble Delay
Last post by ntnz « Sat Mar 19, 2016 6:39 pm
Posted in Technical
Server log message "Object::connect: No such slot Murmur..."
Last post by soulie « Fri Mar 18, 2016 4:13 pm
Posted in Technical