Jump to content
Mumble forums

Image in welcome message


elithrin
 Share

Recommended Posts

Hello,


Sorry for my engish


In Murmur 1.2.4, i have an image into my welcome message. I use the code http://img11.imageshack.us/img11/1549/5ixm.jpg for exemple.

But, in a Murmur 1.2.6, with the same code, i do not see the image when i connect to Mumble.


Do you have any idea for this problem ? It's only me or he has other user with this issue ?


Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

If you see a small "white page" icon instead of your image then you have enabled "Disable Image download" in Configure -> Settings -> Network.


Try to embed the image instead of using the img tag because many clients have disabled image download:

* Edit your comment in Mumble, download and insert the image into the comment or channel temporarily, then switch to "Source Text" and copy the long code . Insert that code into your welcometext.

Link to comment
Share on other sites

Hello


Thanks for your reply


In my mumble settings, i allow to download images. But my problem is not in channel but in welcome message.


This is my murmur.ini :

welcometext="<img src='http://img11.imageshack.us/img11/1549/5ixm.jpg'>"

 

It's a big image but i have tested with to small and to png format but nothing works.


That is strange because in murmir 1.2.5 or 1.2.4 it's working.


Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...