Jump to content
Mumble forums

Mumble Server disconnects when certain user enters


bpiltz23
 Share

Recommended Posts

We encountered a weired phenomenom: After Mumble worked fine the last weeks I have now encountered a problem with Mumble when I and a certain other member are on the same channel. What happens is that I do not see or hear anybody talk and It seams that everytime the other person says something my connection to the server is interrupted. This happens randomly from time to time but I do not see the red mouths also so I can not exactly make out when somebody says something. It is all fine when the other person is not on the channel. Then everything works normal. For the other person(s) there is no problem at all.


my setup

Ubuntu 14.04.1

Kernel 3.16.0-51

Mumble 1.2.4-0.2ubuntu1.1

audio over pulseaudio


The other person which is causing the problem uses the current windows-version. I do not know details on that but could bring them if needed.


Is this known or any ideas?


many thanks,


Benjamin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...