Jump to content
Mumble forums

Mumble Crash On Mute/Deafen Server+Connect Server


Epicwindow
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

We would like to help you, but you don't provide very much information.


What operating system are you using?


What version of Mumble are you using?


Can you explain in some more detail what it is you're seeing? It is not fully clear to me.


Can you connect to servers? Does it crash when you connect to a server?


Is it when you unmute and/or undeafen your client crashes?


Is it really a crash? Or does it just not work? Did you get a crash reporter dialog when re-running Mumble? If so, could you provide an email address so we can look into your crash reports?


Thanks.

Link to comment
Share on other sites

i dont really know what to provide but i can answer your questions now


i am using windows 7


i was using 1.2.11 but i am using 1.2.12 now and the problems are still same


what it is i am seeing?i am not sure what you mean about that


I cant connect to servers.It freezed then crashed during the connection to a server.


no and yes.If i mute it crashes,if i defean it doesn't crash until i undeafen it again(1.2.12 now)


s it really a crash? Or does it just not work? Did you get a crash reporter dialog when re-running Mumble? If so, could you provide an email address so we can look into your crash reports?


yes it really crashed and i got a crash reporter everytime.My email address is www.thonas@yahoo.com.hk and i am going to link this page in the description.sorry for not noticing the last question for so long.


thanks very much

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

If its windows you should be able to open event viewer and view the application event log for more details on the crash. That might provide some deeper insight into what caused the application to terminate.

Link to comment
Share on other sites

Hey, I forgot to check the "notify of replies" and just came across this now.


I just saw that you got this fixed. Glad to hear that! Looks like it was some sort of corrupt or conflict with a .DLL file. I noticed the name contains "TTS" which is likely an abbreviation for text to speech. So something in your system's TTS files was causing a application crash.


Glad to see you were able to get it fixed :) Don't worry about repaying me. Its my pleasure. But in case someone comes across this in the future, consider posting what you did to get it fixed?


Take care! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...