Jump to content
Mumble forums

2 computers on same network causing disconnect


jwied
 Share

Recommended Posts

I have two computers connecting to a Mumble server from the same household, meaning they have the same outgoing IP address. Mumble seems to not like this and after a few minutes of being connected not only does it start a disconnect/reconnect loop (host rejected), it actually causing our wireless internet connection to stop working long enough to disconnect us from anything we were doing on the internet.


Is this an issue with Mumble in general or something specific to the server we are using? The server is just a free server from UKGame.com.

Link to comment
Share on other sites

Could just be a local network problem. Did you try to disable Quality of Service? You can find it in the network configuration of mumble. You will need to check the advanced box in the bottom left corner to see it.

Computer specs: AMD FX-8320, 8GB DDR3-SDRAM, AMD Radeon HD 7950, Asus Xonar D1, Windows 7 Ultimate 64bit/Debian Jessie AMD64.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...