Jump to content
Mumble forums

Polycom Communicator Issues


iansmith6
 Share

Recommended Posts

I have a Polycom Communicator on Windows 7 64bit using Mumble 1.2.2.


The problem is voice quality Is TERRIBLE. Skype and Yahoo voice chat work perfectly, Mumble is nearly unusable.


The problem seems to be when I talk it not only turns on the Polycom mic, but turns on the Polycom SPEAKER too and echos whatever I say back, creating terrible feedback.


If I go into Audio Wizard whenever it asks me to talk I get terrible feedback whining.


Anyone else use this brand of mic? Any fix?

Link to comment
Share on other sites

In the Audio Input configuration there is a setting for echo cancellation. You will need to check the advanced box at the bottom left to see it.


In the box interface, there is a pull-down menu next to the word Echo. You can pick mixed or multichannel depending on your speaker setup.

Computer specs: AMD FX-8320, 8GB DDR3-SDRAM, AMD Radeon HD 7950, Asus Xonar D1, Windows 7 Ultimate 64bit/Debian Jessie AMD64.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...