Jump to content
Mumble forums

Mumble crashes pulseaudio 30 seconds after start up


athren
 Share

Recommended Posts

I'm fairly new to using linux and im currently using ubuntu 11.04. I'm trying to use mumble so I can chat with my friends while we play wow, but every time I start up mumble my audio cuts out shortly after it opens and the only way to get it back is to do a reboot. My audio works completely fine as long as I dont open mumbler. I've spent all night searching for a solution, but I cant find any answers or fixes.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Could you check if audio comes back if you exit mumble. On ubuntu mumble will be presented as a phone application to PulseAudio and I think the PulseAudio server is setup to mute all other applications when a phone application is started. You need to go into the server settings to disable this.

Computer specs: AMD FX-8320, 8GB DDR3-SDRAM, AMD Radeon HD 7950, Asus Xonar D1, Windows 7 Ultimate 64bit/Debian Jessie AMD64.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...