Jump to content
Mumble forums

Mumble & Re-Volt: all ok, then voice loops


neve20
 Share

Recommended Posts

I use Mumble 1.2.3 on a win7 machine running also the murmur server, in voice contact with a friend with mumble 1.2.3 running on a remote XP PC.


Both Mumbles connect to the server and successfully perform local & remote tests. We 2 well speak each other and start playing an "old" multiplayer game (Re-Volt). Murmur, Mumble & ReVolt works over an Hamachi VPN.


When the ReVolt match end (the game is still running), my win7 Mumble HCI disappear, but I continue to hear my friend, my friend stop hear me but hear all "past" voices exchanged during the match. The murmur server continue to show both 2 users connected and speaking :!:

The only way to continue is to stop all games and Mumbles and restart.


Which mechanism bring to hear all "past" voices exchanged previously ?

Which interactions between the Mumble & game (end of the match) can have this effect ?

Similarly to my previous msg https://sourceforge.net/apps/phpbb/mumble/viewtopic.php?f=4&t=598, could be some win7 wrong permissions ?


Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...