Jump to content
Mumble forums

Server closes connection... strange behavior


schnoog
 Share

Recommended Posts

Hi,

I`m running several mumble servers.

With oune I have strange behavior: splattervoice.com:64738


Everytime I connect to the server, the server disconnects me after a few seconds.

Neither the server log nor the client give me any hint what went wrong


Serverlogs:

<W>2012-03-20 12:43:11.617 1 => <1:(-1)> New connection: 80.187.103.104:58320
<W>2012-03-20 12:43:12.037 1 => <1:(-1)> Client version 1.2.3 (Win: 1.2.3)
<W>2012-03-20 12:43:12.039 1 => Starting voice thread
<W>2012-03-20 12:43:12.040 1 => CELT codec switch ffffffff80000010 0 (prefer ffffffff80000010)
<W>2012-03-20 12:43:12.042 1 => <1:schnoog(1)> Authenticated
<W>2012-03-20 12:43:27.543 1 => <1:schnoog(1)> Timeout
<W>2012-03-20 12:43:27.545 1 => <1:schnoog(1)> Connection closed:  [-1]
<W>2012-03-20 12:43:27.546 1 => Ending voice thread

 

When I join the second instance, on splattervoice.com:64739, I have no troubles....

<W>2012-03-20 12:46:37.038 2 => <2:(-1)> New connection: 80.187.103.104:34087
<W>2012-03-20 12:46:37.656 2 => <2:(-1)> Client version 1.2.3 (Win: 1.2.3)
<W>2012-03-20 12:46:37.658 2 => Starting voice thread
<W>2012-03-20 12:46:37.658 2 => <2:schnoog(-1)> Authenticated

 


Is somebody able to give me any hint how to solve this problem?


Thanks in advance


Kind regards

Schnoog

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...