Jump to content
Mumble forums

All users loosing connection after someone's dc


veberman
 Share

Recommended Posts

Good time of the day!

I have annoying issue with murmur on windows server 2008.

if someone disconnects not by natural causes (like internet connection problems), other users getting dc and reconnect from murmur for 20 minutes, and then server become stable.


logs:

2013-01-21 21:43:55.418 Initializing settings from C:/Program Files (x86)/Mumble/murmur.ini (basepath C:/Program Files (x86)/Mumble)

2013-01-21 21:43:55.434 OpenSSL: OpenSSL 1.0.0c 2 Dec 2010

2013-01-21 21:43:55.434 SSL: Adding recommended CA AAA Certificate Services

2013-01-21 21:43:55.434 SSL: Adding recommended CA UTN-USERFirst-Client Authentication and Email

2013-01-21 21:43:55.434 ServerDB: Openend SQLite database C:/Users/Rusl/murmur.sqlite

2013-01-21 21:43:55.449 Meta: Failed to load qWave.dll, no QoS available

2013-01-21 21:43:55.449 Failed to open logfile murmur.log. Will not detach.

2013-01-21 21:43:55.449 MurmurIce: Endpoint "tcp -h 127.0.0.1 -p 6502" running

2013-01-21 21:43:55.449 Murmur 1.2.3 (1.2.3) running on Win: 6.1.7600.0: Booting servers

2013-01-21 21:43:55.527 1 => Server listening on [::]:64738

2013-01-21 21:43:55.621 1 => Server listening on 0.0.0.0:64738

2013-01-21 21:43:55.621 Bonjour: Failed to load dnssd.dll

2013-01-21 21:43:55.746 1 => Not registering server as public

.......

2013-01-21 21:44:58.333 1 => <2:Rusik(7)> Timeout

2013-01-21 21:44:58.458 1 => <2:Rusik(7)> Connection closed: [-1]

2013-01-21 21:44:59.971 1 => <4:(-1)> New connection: 1**.1**.89.191:50889

2013-01-21 21:45:00.111 1 => <4:(-1)> Client version 1.2.4 (Win: 1.2.4-beta1-60-g8678a0c)

2013-01-21 21:45:00.377 1 => <4:Rusik(7)> Authenticated


so in logs server says "timeout" on those who getting dc.

mumble client says "remote host closed the connection". ill give more logs then this issue will repeat

server restart dont fix this problem.


server specs: athlon 64 4800+. 4Gb RAM. 160Gb HDD. running windows server 2008. server behind router. port 64738 forwarded on server.

ps. also i got minecraft server on this machine. no one gets dc in MC, while mumble crash.

pss. sorry , if thread allready exist, but i didnt find issues like mine.

psss. sorry for my english :)

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

I'd recommend monitoring the connectivity of the server as a first step. To me it sounds like it has intermittent network issues. Why they wouldn't also be noticable in MC I don't know. There are no known issues that would cause such behavior in Mumble itself.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...