Overlay won't work

Mumble about Mumble

Overlay won't work

Postby whbenz » Sat Feb 22, 2014 5:22 pm

I have 2 computers, bot running windows 7 64bit. One has version 1.2.4 and the other has 1.2.5 and neither will show the overlay on the desktop. I see the desktop screen in the configure window, and the checkbox for the 'Enable Overlay' is checked. I can move the little configuration list around the screen, but hitting APPLY or OK buttons won't display the overlay. Have no idea why it won't display.
whbenz
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 22, 2014 5:12 pm

Re: Overlay won't work

Postby kissaki » Sat Feb 22, 2014 6:33 pm

On the desktop?
I don’t think the overlay does what you think it does.
http://mumble.sourceforge.net/Overlay
> that will overlay the nicknames of users in the channel or users talking over your currently running game.

It will not display on your system desktop.
The configuration dialog will merely use the desktop because it has nothing else to work with, and so you can see the proportions and positioning on the monitor. It is working on a static screenshot of the desktop.

The overlay will only display in hardware accelerated drawn stuff using OpenGL or Direct3D.
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1289
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm

Re: Overlay won't work

Postby whbenz » Fri Feb 28, 2014 8:40 pm

Yes, It seems to work playing Rift, but never seems to work on Lord of the Rings Online. I guess the problem is somewhere in Lord of the Rings.
whbenz
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 22, 2014 5:12 pm

Re: Overlay won't work

Postby kissaki » Sat Mar 01, 2014 9:28 am

If you mean LOTR *Online*, issue ticket: https://github.com/mumble-voip/mumble/issues/1127
MumPI: Your Mumble Web Interface in PHP
User avatar
kissaki
Team member
Team member
 
Posts: 1289
Joined: Sat Jan 09, 2010 12:15 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest